Brygger: Frode Krogstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1,050
FG: 1,013
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt 5kg
Vienna malt 0,5 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 15g - 60 min
Hersbrucker 15g - 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring
Irish moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader singel

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: K-97
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
14 grader til 1.020 - Økes en grad i døgnet til 18 grader. 2 uker på denne graden

[B]Kommentarer[/B]
Ren O2 er viktig på grunn av lav gjæringstemperatur. Samme er å rehydrere og bruke nok gjær!

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. november 2017
Flasket: 8. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N