Brygger: Frode Krogstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1,050 FG: 1,013 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 5kg Vienna malt 0,5 kg [B]Humle og krydder[/B] Magnum 15g - 60 min Hersbrucker 15g - 15 min [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring Irish moss [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader singel [B]Gjæring[/B] Gjærtype: K-97 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 14 grader til 1.020 - Økes en grad i døgnet til 18 grader. 2 uker på denne graden [B]Kommentarer[/B] Ren O2 er viktig på grunn av lav gjæringstemperatur. Samme er å rehydrere og bruke nok gjær! [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. november 2017 Flasket: 8. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N