Brygger: Torleif Haug
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9F Irish red ale
OG: 1056
FG: 1010
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,1%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5750 gram Th. Fawcett Maris Otter
155 gram Th. Fawcett Pale Crystal
132 gram Th. Fawvett Crystal
115 gram Th. Fawvett Roasted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
55 gram East Kent Goldings 4.5% 60 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
10 gram Irish Moss
3 g gjærnæring
6 dråper foam control

[B]Meskeinformasjon[/B]
75 min v/67 grader
Batch-sparge v/75 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1084
Gjærmengde: 1 pakke, 2 liter starter
Informasjon om gjæring:
14 dager v/ 19-21 grader. Ingen temperaturkontroll.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. august 2012
Flasket: 29. august 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N