Brygger: Torleif Haug Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9F Irish red ale OG: 1056 FG: 1010 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,1% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5750 gram Th. Fawcett Maris Otter 155 gram Th. Fawcett Pale Crystal 132 gram Th. Fawvett Crystal 115 gram Th. Fawvett Roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] 55 gram East Kent Goldings 4.5% 60 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 10 gram Irish Moss 3 g gjærnæring 6 dråper foam control [B]Meskeinformasjon[/B] 75 min v/67 grader Batch-sparge v/75 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1084 Gjærmengde: 1 pakke, 2 liter starter Informasjon om gjæring: 14 dager v/ 19-21 grader. Ingen temperaturkontroll. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. august 2012 Flasket: 29. august 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N