Brygger: Kjetil Håtveit Eidsvaag
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,044
FG: 1,005
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 14,5l
Alkoholstyrke: 5,12%
Beregnet IBU: 19,8
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pilsner malt
caramalt
munich malt
hvete malt

[B]Humle og krydder[/B]
east kent golding
northern brewer

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64C i 35min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 566
Gjærmengde: 1 rør
Informasjon om gjæring:
19-21.5C over 17dager

[B]Kommentarer[/B]
7,8 gram sukker i sukkerlake ved flasking

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. januar 2017
Flasket: 22. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F