Brygger: Kjetil Håtveit Eidsvaag Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,044 FG: 1,005 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 14,5l Alkoholstyrke: 5,12% Beregnet IBU: 19,8 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pilsner malt caramalt munich malt hvete malt [B]Humle og krydder[/B] east kent golding northern brewer [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64C i 35min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 566 Gjærmengde: 1 rør Informasjon om gjæring: 19-21.5C over 17dager [B]Kommentarer[/B] 7,8 gram sukker i sukkerlake ved flasking [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. januar 2017 Flasket: 22. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F