Brygger: Roy Viggo Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,059 FG: 1,006 Mengde vørter: 20,5l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 7,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3700 g Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC) 69,2 % 900 g Wheat Malt, Ger (3,9 EBC) 16,8 % 500 g Wheat, Flaked (3,2 EBC) 9,3 % 250 g Sugar, Table (Sucrose) (2,0 EBC) 4,7 % [B]Humle og krydder[/B] 32 g Styrian Golding [4,50 %] - Boil 60,0 min 16,8 IBUs 8 g Saaz [2,88 %] - Boil 60 min 2,7 IBUs 25 g Saaz [2,88 %] - Boil 30 min 6,4 IBUs 25 g Saaz [2,88 %] - Boil 15 min 4,2 IBUs 10 g Saaz [2,88 %] - Boil 0 min 0,0 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Infusjonsmesk med 14,5 liter vann, 64 grader i 75 min. Kontinuerlig skylling med 19 liter vann ved 75 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs #WLP565 Gjærmengde: 220 milliarder cell Informasjon om gjæring: Startet gjæring på 26 grader, økte til 30 grader i løpet av første døgn. Gjæret på 30 grader til omstikk etter 9 dager. Sekundærgjæring i 13 dager på 22 grader. Naturlig karbonering med 8 g sukker pr. liter. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2016 Flasket: 24. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N