Brygger: Roy Viggo Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,059
FG: 1,006
Mengde vørter: 20,5l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 7,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3700 g Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC)  69,2 %        
 900 g Wheat Malt, Ger (3,9 EBC)  16,8 %        
 500 g Wheat, Flaked (3,2 EBC)  9,3 %         
 250 g Sugar, Table (Sucrose) (2,0 EBC)  4,7 %

[B]Humle og krydder[/B]
32 g Styrian Golding [4,50 %] - Boil 60,0 min  16,8 IBUs     
 8 g Saaz [2,88 %] - Boil 60 min  2,7 IBUs      
25 g Saaz [2,88 %] - Boil 30 min  6,4 IBUs      
25 g Saaz [2,88 %] - Boil 15 min  4,2 IBUs      
10 g Saaz [2,88 %] - Boil 0 min  0,0 IBUs

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Infusjonsmesk med 14,5 liter vann, 64 grader i 75 min. Kontinuerlig skylling med 19 liter vann ved 75 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs #WLP565
Gjærmengde: 220 milliarder cell
Informasjon om gjæring:
Startet gjæring på 26 grader, økte til 30 grader i løpet av første døgn. Gjæret på 30 grader til omstikk etter 9 dager. Sekundærgjæring i 13 dager på 22 grader. Naturlig karbonering med 8 g sukker pr. liter.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. februar 2016
Flasket: 24. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N