Brygger: Kent Mikael Rosseland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1094
FG: 1016
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 10,5%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale, Caramunich I,Carafa II, Special B, Chocolate, Candisugar

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
1 time @ 62

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White labs Abbey 4
Gjærmengde: Mye
Informasjon om gjæring:
2 uker @ 22 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. november 2016
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N