Brygger: Kent Mikael Rosseland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1094 FG: 1016 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 10,5% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale, Caramunich I,Carafa II, Special B, Chocolate, Candisugar [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1 time @ 62 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White labs Abbey 4 Gjærmengde: Mye Informasjon om gjæring: 2 uker @ 22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. november 2016 Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N