Brygger: Aleksander Baustad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1039 FG: 1008 Mengde vørter: 22,5l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,0% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 73 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2550 gram Maris Otter 1000 gram Flaket bygg 400 gram Roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] 60 gram Goldings pellets 5,59% 60 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 8 gram Kalsiumkarbonat [B]Meskeinformasjon[/B] 49 grader i 15 minutter 64 grader i 60 minutter 78 grader i 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 1 pakke i 1 liter starter Informasjon om gjæring: [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. februar 2013 Flasket: 14. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N