Brygger: Aleksander Baustad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 1039
FG: 1008
Mengde vørter: 22,5l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,0%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 73 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2550 gram Maris Otter
1000 gram Flaket bygg
400 gram Roasted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
60 gram Goldings pellets 5,59% 60 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
8 gram Kalsiumkarbonat

[B]Meskeinformasjon[/B]
49 grader i 15 minutter
64 grader i 60 minutter
78 grader i 10 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 1 pakke i 1 liter starter
Informasjon om gjæring:


[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. februar 2013
Flasket: 14. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N