Brygger: Per Arne Nonsvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8B Sweet stout
OG: 1,060
FG: 1,023
Mengde vørter: 52,0l
Mengde ferdig øl: 44,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 76 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8000 gr. palemalt
1200 gr. roasted barley
800 gr. sjokolademalt
800 gr. munichmalt
700 gr flaked barley
700 gr. havregryn
400 gr. caraamber
400 gr. carared

[B]Humle og krydder[/B]
20 gr. EKG 5,7% 60 min
90 gr. EKG 5,7% 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1000 gr. lactose 15 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket 66 grader 60 min
Utmesk 78 grader 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: SafAle S-04
Gjærmengde: 33 gram
Informasjon om gjæring:
Gjæret 10 dager 18 grader, og 3 dager 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. oktober 2017
Flasket: 23. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N