Brygger: Per Arne Nonsvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8B Sweet stout OG: 1,060 FG: 1,023 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 44,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 76 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8000 gr. palemalt 1200 gr. roasted barley 800 gr. sjokolademalt 800 gr. munichmalt 700 gr flaked barley 700 gr. havregryn 400 gr. caraamber 400 gr. carared [B]Humle og krydder[/B] 20 gr. EKG 5,7% 60 min 90 gr. EKG 5,7% 10 min [B]Andre ingredienser[/B] 1000 gr. lactose 15 min. [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket 66 grader 60 min Utmesk 78 grader 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: SafAle S-04 Gjærmengde: 33 gram Informasjon om gjæring: Gjæret 10 dager 18 grader, og 3 dager 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. oktober 2017 Flasket: 23. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N