Brygger: Petter Fornes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1052 FG: 1013 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3600 g Vienna malt 1000 g Munich malt 25 EBC 200 g CaraMunich 90 EBC [B]Humle og krydder[/B] 15 g Magnum pellets 14.6 % 90 min 15 g Saaz pellets 3.2 % 10 min 15 g Saaz pellets 3.2 % 1 min [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering, irish moss, gjærnæring. [B]Meskeinformasjon[/B] 53 mashin 52 10 min 66 80 min 72 10 min 78 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY2124 Gjærmengde: Starter fra slurry. Informasjon om gjæring: 10-12 grader i 3 uker diacetylrest i romtemp i 1 dag 10-12 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] 2 t koking. Karbonert med 135 g mørkt kandissukker. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. februar 2013 Flasket: 6. april 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N