Brygger: Petter Fornes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1052
FG: 1013
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3600 g Vienna malt
1000 g Munich malt 25 EBC
200 g CaraMunich 90 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
15 g Magnum pellets 14.6 % 90 min
15 g Saaz pellets 3.2 % 10 min
15 g Saaz pellets 3.2 % 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering, irish moss, gjærnæring.

[B]Meskeinformasjon[/B]
53 mashin
52 10 min
66 80 min
72 10 min
78 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WY2124
Gjærmengde: Starter fra slurry.
Informasjon om gjæring:
10-12 grader i 3 uker
diacetylrest i romtemp i 1 dag
10-12 grader i 2 uker

[B]Kommentarer[/B]
2 t koking.
Karbonert med 135 g mørkt kandissukker.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. februar 2013
Flasket: 6. april 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N