Brygger: Kristoffer Brække Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,056 FG: 1,010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 88,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7 kg pale 250 g cara amber 250 g Crystal 100 L [B]Humle og krydder[/B] Summit 15,9% 45 g - 60 min 15 g - 15 min 15 g - 5 min tørrhumlet med 70 g summit [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] ett steg. 1 time på 64 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mauribre Ale 514 Gjærmengde: 2 pk a 11 g Informasjon om gjæring: i boden på 22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. januar 2017 Flasket: 25. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N