Brygger: Kristoffer Brække
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,056
FG: 1,010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 88,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7 kg pale
250 g cara amber
250 g Crystal 100 L

[B]Humle og krydder[/B]
Summit 15,9%
45 g - 60 min
15 g - 15 min
15 g - 5 min

tørrhumlet med 70 g summit

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
ett steg. 1 time på 64 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mauribre Ale 514
Gjærmengde: 2 pk a 11 g
Informasjon om gjæring:
i boden på 22 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. januar 2017
Flasket: 25. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N