Brygger: Marius Flagstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4D Engelsk golden ale OG: 1,050 FG: 1,010 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC 400 g Crystal Malt 30 EBC 200 g Hvete Malt 5 EBC 100 g Hvete Torrified 5 EBC [B]Humle og krydder[/B] 25 g Chinook pellets 7,73% AA (60 min) 45 g Hallertauer Mittelfrueh pellets 2.38% AA (10 min) 45 g Saaz pellets 2.13% AA (10 min) 15 g Hallertauer Mittelfrueh pellets 2.38% AA (tørrhumle 7 dager) 15 g Saaz pellets 2.13% AA (tørrhumle 7 dager) [B]Andre ingredienser[/B] 1 tsp Irish Moss (10 min) 1 dråpe Defoamer (60 min) [B]Meskeinformasjon[/B] Koke opp 20L vann til 70 grader Meske i 75 min på 64-65 grader Koke opp 10L vann til 75 grader Meske pånytt i 20 min på 70-72 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Gjæres i 2 uker på ca 18-20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. oktober 2014 Flasket: 25. oktober 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N