Brygger: Zoltan Juhasz
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1078
FG: 1022
Mengde vørter: 11,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 7,4%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3700g Munich Mørk 25 EBC
1100g Pilsner Extralys Heidelb.
500g CaraMun. II Mørk 125 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
43g Hallertau 4.0% AA   60 min
14g Hallertau 4.0% AA   30 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
1 step mash at 68°C - 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833 German Bock
Gjærmengde: 1 vial, 2 step start
Informasjon om gjæring:
On 10°C for 9 days.
Diacetyl rest on 15°C for 2 days.
4 days cold crash on 0°C.
Kegged after 23 days from pitching the yeast.

[B]Kommentarer[/B]
Beer was kegged to 12l cornelius keg on 17.02.2015.
Samples were bottled from keg on 16.01.2016.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. januar 2015
Flasket: 16. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F