Brygger: Zoltan Juhasz Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1078 FG: 1022 Mengde vørter: 11,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3700g Munich Mørk 25 EBC 1100g Pilsner Extralys Heidelb. 500g CaraMun. II Mørk 125 EBC [B]Humle og krydder[/B] 43g Hallertau 4.0% AA 60 min 14g Hallertau 4.0% AA 30 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1 step mash at 68°C - 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock Gjærmengde: 1 vial, 2 step start Informasjon om gjæring: On 10°C for 9 days. Diacetyl rest on 15°C for 2 days. 4 days cold crash on 0°C. Kegged after 23 days from pitching the yeast. [B]Kommentarer[/B] Beer was kegged to 12l cornelius keg on 17.02.2015. Samples were bottled from keg on 16.01.2016. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. januar 2015 Flasket: 16. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F