Brygger: Thor Anders Hovland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 1,072 FG: 1,020 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,5l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 32 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich Pilsen Caramunich II Munich Dark [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfrueh [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 30 min 68c 50 min 69 c 10 min 77 c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 833 Gjærmengde: 950 bn Informasjon om gjæring: 20 dager på 10 c Temp økt til 16 c over 3 dager 5 dager på 16 c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. juli 2017 Flasket: 13. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F