Brygger: Thor Anders Hovland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3B Bock
OG: 1,072
FG: 1,020
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,5l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 32 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich
Pilsen
Caramunich II
Munich Dark

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrueh

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
30 min 68c
50 min 69 c
10 min 77 c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 833
Gjærmengde: 950 bn
Informasjon om gjæring:
20 dager på 10 c
Temp økt til 16 c over 3 dager
5 dager på 16 c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. juli 2017
Flasket: 13. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F