Brygger: Anders Laengen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10A Belgisk blond) Ekstra ingredienser: Multer OG: 1,049 FG: 1,005 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,5l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] caramel dark 200g Hvete malt 450 g pale malt 4000g multer 1000 g [B]Humle og krydder[/B] palistade 13g 60 min fuggle 10g 60 min fuggle 15g 20 min fuggle 20 g 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min 76 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wyeast 3724 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. september 2015 Flasket: 10. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N