Brygger: Anders Laengen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10A Belgisk blond)
Ekstra ingredienser: Multer
OG: 1,049
FG: 1,005
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,5l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
caramel dark 200g
Hvete malt 450 g
pale malt 4000g

multer 1000 g

[B]Humle og krydder[/B]
palistade 13g 60 min
fuggle 10g 60 min
fuggle 15g 20 min
fuggle 20 g 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min
76 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wyeast 3724
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. september 2015
Flasket: 10. oktober 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N