Brygger: Bjarte Nataas Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1092 FG: 1012 Mengde vørter: 10,0l Mengde ferdig øl: 9,0l Alkoholstyrke: 11,0% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Hvetemalt Spelt malt Amber malt Red Crystal Pale Chocolate råsukker [B]Humle og krydder[/B] Target EKG Fuggles [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i en time 75 grader i ti minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 og WLP099 Gjærmengde: 1M-P-ml Informasjon om gjæring: 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. august 2017 Flasket: 16. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N