Brygger: Bjarte Nataas
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1092
FG: 1012
Mengde vørter: 10,0l
Mengde ferdig øl: 9,0l
Alkoholstyrke: 11,0%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Hvetemalt
Spelt malt
Amber malt
Red Crystal 
Pale Chocolate
råsukker

[B]Humle og krydder[/B]
Target
EKG
Fuggles

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader i en time
75 grader i ti minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002 og WLP099
Gjærmengde: 1M-P-ml
Informasjon om gjæring:
20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. august 2017
Flasket: 16. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N