Brygger: Jarle Medhus Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,058 FG: 1,004 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 80,1% Best Pale malt 5,7% Munich I 5,7% Wheat malt 1% caramel crystal 60L 7,4% Table sugar [B]Humle og krydder[/B] Southern cross (60) Hersbrucker (0) [B]Andre ingredienser[/B] Epsom Calcium Chloride Salt [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min v/64C 30 min v/68C Mash out v/ 76C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 566 Gjærmengde: 530 Billion Informasjon om gjæring: 19C i tre dager 20C la gradvis stige til 26C over 18 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2018 Flasket: 21. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N