Brygger: Jarle Medhus
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,058
FG: 1,004
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
80,1% Best Pale malt
5,7% Munich I
5,7% Wheat malt
1% caramel crystal 60L
7,4% Table sugar

[B]Humle og krydder[/B]
Southern cross (60)
Hersbrucker (0)

[B]Andre ingredienser[/B]
Epsom
Calcium Chloride
Salt

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min v/64C
30 min v/68C
Mash out v/ 76C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 566
Gjærmengde: 530 Billion
Informasjon om gjæring:
19C i tre dager
20C la gradvis stige til 26C over 18 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. februar 2018
Flasket: 21. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N