Brygger: Erik Ingebrigtsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,056
FG: 1,017
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg pale malt
500 gr mørk cara

[B]Humle og krydder[/B]
10 gr citra @ 60 min
40 gr cascade @ 10 min
50 gr cascade @  5 min
60 gr citra DH
50 gr cascade DH
20 gr Mosaic DH

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min @ 69,5C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: Pitching rate 0,75
Informasjon om gjæring:
14 dager på 18C

[B]Kommentarer[/B]
Leveres på bryggeland drammen

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. januar 2016
Flasket: 10. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F