Brygger: Erik Ingebrigtsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,056 FG: 1,017 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg pale malt 500 gr mørk cara [B]Humle og krydder[/B] 10 gr citra @ 60 min 40 gr cascade @ 10 min 50 gr cascade @ 5 min 60 gr citra DH 50 gr cascade DH 20 gr Mosaic DH [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min @ 69,5C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: Pitching rate 0,75 Informasjon om gjæring: 14 dager på 18C [B]Kommentarer[/B] Leveres på bryggeland drammen [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. januar 2016 Flasket: 10. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F