Brygger: Erik Ingebrigtsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,072
FG: 1,014
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,7%
Beregnet IBU: 26,1
Beregnet farge: 37,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000 gr Munichmalt
2200 gr Pilsnermalt
600 gr Caramunich 1
200 gr Melanoiden
50 gr Carafa 3
1350 gr Lys spraymalt

[B]Humle og krydder[/B]
21 gr Northern Brewer 9,5% @ 60 min
20 gr Hallertauer Mittelfruh 3% @ 30 min
7 gr Hallertauer Mittelfruh 3% @ 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1 rør Clarity Ferm
1 ts Gjærnæring
1 ts Irish Moss
Vann justert til Munchen

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min @ 67C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP860
Gjærmengde: Slurry ihht Mr.Malty
Informasjon om gjæring:
21 dager på 11 dager
3 dager på 20 grader
Lagring på 0 grader siden

[B]Kommentarer[/B]
Lavt utbytte, måtte bruke spraymalt.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. april 2014
Flasket: 26. april 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F