Brygger: Erik Ingebrigtsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,072 FG: 1,014 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 26,1 Beregnet farge: 37,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 gr Munichmalt 2200 gr Pilsnermalt 600 gr Caramunich 1 200 gr Melanoiden 50 gr Carafa 3 1350 gr Lys spraymalt [B]Humle og krydder[/B] 21 gr Northern Brewer 9,5% @ 60 min 20 gr Hallertauer Mittelfruh 3% @ 30 min 7 gr Hallertauer Mittelfruh 3% @ 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 1 rør Clarity Ferm 1 ts Gjærnæring 1 ts Irish Moss Vann justert til Munchen [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min @ 67C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP860 Gjærmengde: Slurry ihht Mr.Malty Informasjon om gjæring: 21 dager på 11 dager 3 dager på 20 grader Lagring på 0 grader siden [B]Kommentarer[/B] Lavt utbytte, måtte bruke spraymalt. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. april 2014 Flasket: 26. april 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F