Brygger: Christer Lyngstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1050 FG: 1013 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5000 gram Pale Malt 500 gram Crystal Rye [B]Humle og krydder[/B] 15 gram Columbus 14% 30 min 15 gram Centennial 10% 10 min 15 gram Columbus 14% 15 min 15 gram Centennial 10% 1 min 15 gram Willamette 7% 1 min 25 gram Columbus 14% Dry Hop (14 dager) 25 gram Centennial 10% Dry Hop (14 dager) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 minutter Økt til 76 grader med sirkulering, sirkulering fortsatt i ca. 15 min Skylling 8 liter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 1.5 pakke Informasjon om gjæring: Pitchet på 17 grader, gjæret på 19 grader. 3 uker i gjæringskar. [B]Kommentarer[/B] Laget for å teste malttypen krystall rug. La meg også på en noe moderat humling. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. februar 2013 Flasket: 21. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N