Brygger: Oddbjørn Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1045 FG: 1012 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 45,0% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pr 53 l vann: 5 kg castle Malting Pils 5 kg Muntons Wheat 1 l appelsinjuice [B]Humle og krydder[/B] 84 g Hallertauer Mittelfrû 22 g Appelsinskall, tørket 22 g Korianderfrø [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Standard trinnvis stegmesking i en Speidel 50 l kjele [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast labs #3944 be Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Ferdiggjæret ila av 6 dager v ca 20 grader romtemperatur Tilsatt 8 gr sukker / liter for karbonering [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. februar 2014 Flasket: 10. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N