Brygger: Oddbjørn Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1045
FG: 1012
Mengde vørter: 48,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 45,0%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pr 53 l vann:
5 kg castle Malting Pils
5 kg Muntons Wheat
1 l appelsinjuice

[B]Humle og krydder[/B]
84 g Hallertauer Mittelfrû
22 g Appelsinskall, tørket
22 g Korianderfrø

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Standard trinnvis stegmesking i en Speidel 50 l kjele

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast labs #3944 be
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Ferdiggjæret ila av 6 dager v ca 20 grader romtemperatur
Tilsatt 8 gr sukker / liter for karbonering

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. februar 2014
Flasket: 10. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N