Brygger: Andreas Gregor
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1,072
FG: 1,013
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 7,23%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,8 kg Pilsner
1,37 kg Cara hell

[B]Humle og krydder[/B]
57 g Perle med 6,4% Alpha
15 g Tradition med 6,2% Alpha

[B]Andre ingredienser[/B]
727 gram brun rørsukker

[B]Meskeinformasjon[/B]
Med 12 liter vann på 76 grader
69 grad: 120 min.
Steger opp med 6 liter kokende vann til 72 grader.
72 grad: 20 min.
72 grad: avmesking.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3787 
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Hovedgjæring: 7 dager på 21 grader
Tapper over på flaske med 150 g brun rørsukker.
Lagring:
9 måned på 12 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. juni 2015
Flasket: 11. juni 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N