Brygger: Andreas Gregor Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1,072 FG: 1,013 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 7,23% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,8 kg Pilsner 1,37 kg Cara hell [B]Humle og krydder[/B] 57 g Perle med 6,4% Alpha 15 g Tradition med 6,2% Alpha [B]Andre ingredienser[/B] 727 gram brun rørsukker [B]Meskeinformasjon[/B] Med 12 liter vann på 76 grader 69 grad: 120 min. Steger opp med 6 liter kokende vann til 72 grader. 72 grad: 20 min. 72 grad: avmesking. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3787 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Hovedgjæring: 7 dager på 21 grader Tapper over på flaske med 150 g brun rørsukker. Lagring: 9 måned på 12 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. juni 2015 Flasket: 11. juni 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N