Brygger: Roger Bruland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1033 FG: 1008 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 3,0% Beregnet IBU: 5,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt, kandissukker [B]Humle og krydder[/B] Saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 73 grader, silt i 7 timer [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Kveik fra Hornindal Gjærmengde: passe Informasjon om gjæring: Gjæring i 48 timer [B]Kommentarer[/B] Må stå kaldt, er ferskøl [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. februar 2016 Flasket: 6. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N