Brygger: Tor Magne Konsmo
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1048
FG: 1002
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 27,1
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.16 kg Pilsner Malt
0.6 kg Munich MaLT
0.2 kg Wheat

[B]Humle og krydder[/B]
17.2 g Sorachi Ace 13% 60 min
11.46 g East Kent Golding 5% 10 min
11.46 g East Kent Golding 5% 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 grader i 75 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: LallemaBelle Saison 
Gjærmengde: 22 gram
Informasjon om gjæring:
Free raise til 26 grader over 2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. januar 2016
Flasket: 12. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N