Brygger: Tor Magne Konsmo Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1048 FG: 1002 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 27,1 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.16 kg Pilsner Malt 0.6 kg Munich MaLT 0.2 kg Wheat [B]Humle og krydder[/B] 17.2 g Sorachi Ace 13% 60 min 11.46 g East Kent Golding 5% 10 min 11.46 g East Kent Golding 5% 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 grader i 75 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: LallemaBelle Saison Gjærmengde: 22 gram Informasjon om gjæring: Free raise til 26 grader over 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. januar 2016 Flasket: 12. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N