Brygger: T. Sindre Ingebrigtsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,070 FG: 1,013 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7kg Maris Otter 1kg Munich Light 420g Carapils [B]Humle og krydder[/B] 60min 25g Columbus 30min 20g Cascade 30min 30g Centennial 0min 57g Cascade 0min 57g Centennial 8dager 43g Cascade 8dager 43g Centennial 5dager 30g Cascade 5dager 30g Centennial 5dager 14g Amarillo 5dager 14g Simcoe [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60min 63grader 10min 68grader 15min 74grader 30min vanning [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 400 Milliarder Informasjon om gjæring: 48timer på 17 grader 12 dager 19 grader [B]Kommentarer[/B] Ølet ble tappet på fat og tvangskarbonert 13. Februar 2016, tappet så til flaske 9. mars. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. januar 2016 Flasket: 9. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F