Brygger: T. Sindre Ingebrigtsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,070
FG: 1,013
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7kg Maris Otter
1kg Munich Light
420g Carapils

[B]Humle og krydder[/B]
60min 25g Columbus
30min 20g Cascade
30min 30g Centennial
0min 57g Cascade
0min 57g Centennial
8dager 43g Cascade 
8dager 43g Centennial
5dager 30g Cascade
5dager 30g Centennial
5dager 14g Amarillo
5dager 14g Simcoe

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60min 63grader
10min 68grader 
15min 74grader
30min vanning

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 400 Milliarder
Informasjon om gjæring:
48timer på 17 grader
12 dager 19 grader

[B]Kommentarer[/B]
Ølet ble tappet på fat og tvangskarbonert 13. Februar 2016, tappet så til flaske 9. mars.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. januar 2016
Flasket: 9. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F