Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1067 FG: 1010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,7l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5000 gr. Pilsmalt, EBC 3,5 650 gr. Munich malt, EBC 25 300 gr. Carahell, EBC 25 35 gr. Carafa special I, EBC 900 400 gr. Hvitt sukker, EBC 0 [B]Humle og krydder[/B] 15 gr. Columbus pellets, IBU 12,9, tid 01:00 15 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7, tid 00:15 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader, 60 min 78 grader, 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 530 Abbey Ale Gjærmengde: 127 ml. Slurry Informasjon om gjæring: 19-22 grader 19 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. januar 2017 Flasket: 22. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F