Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1067
FG: 1010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,7l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5000 gr. Pilsmalt, EBC 3,5
650 gr. Munich malt, EBC 25
300 gr. Carahell, EBC 25
35 gr. Carafa special I, EBC 900
400 gr. Hvitt sukker, EBC 0

[B]Humle og krydder[/B]
15 gr. Columbus pellets, IBU 12,9, tid 01:00
15 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7, tid 00:15

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader, 60 min
78 grader, 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 530 Abbey Ale
Gjærmengde: 127 ml. Slurry
Informasjon om gjæring:
19-22 grader 19 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. januar 2017
Flasket: 22. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F