Brygger: Per Øyvind Tjeldnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1052 FG: 1009 Mengde vørter: 31,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 38,7 Beregnet farge: 15,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4400 gram Maris Otter pale malt 300 gram Crystal malt 300 gram Münchener malt 200 gram Cara pils 150 gram sukker til karbonering [B]Humle og krydder[/B] 15 gram Amarillo pellets 9,2% 60 minutter 15 gram Chinook pellets 11,6% 60 minutter 10 gram Amarillo pellets 9,2% 5 minutter 10 gram Cascade pellets 8,6% 5 minutter 10 gram Chinook pellets 11,6% 5 minutter 10 gram Amarillo pellets 9,2% Tørrhumling 5 dager 10 gram Cascade pellets 8,6% Tørrhumling 5 dager 10 gram Chinook pellets 11,6% Tørrhumling 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] 11 gram ph 5,2 stabilizer i mesk 2 gram supermoss 10 minutter kok 0,5 tsk Wyeast gjærnæring 10 minutter kok [B]Meskeinformasjon[/B] 60 minutter enstegsmesking 67 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 001 California Ale Gjærmengde: 1 rør, 2 liter starter, 250 milliarder celler Informasjon om gjæring: To uker på 20 grader [B]Kommentarer[/B] Karbonering på flaske ved 20 grader i 2 uker. Lagret siden 25. februar ved 4 grader. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. januar 2013 Flasket: 11. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N