Brygger: Joakim Amundsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1,100
FG: 1,018
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 25,5l
Alkoholstyrke: 10,9%
Beregnet IBU: 78,5
Beregnet farge: 41,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10 kg Pale Malt, Maris Otter
1,2 kg Munich Malt
1 kg Crystal Malt
0,5 kg Cara-Pils
0,5 kg Wheat Malt
0,3 kg Special B

[B]Humle og krydder[/B]
70 g Admiral 60 min 
15 g Admiral 15 min
15 g Admiral 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
35,6l vann, 65,2 grader, 90 min.
Skylling 15l vann 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs #WLP001
Gjærmengde: 3l starter
Informasjon om gjæring:
Primærgjæring 19 grader i 3 uker. 
Modnet 2 år på flaske ca 20 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Koketid 90 min.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. februar 2014
Flasket: 9. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N