Brygger: Per Gustaf Reiten Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1080 FG: 1014 Mengde vørter: 12,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 8,66% Beregnet IBU: 83,0 Beregnet farge: 103 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt: 2250g Flaked oats: 250g Cara Munich: 250g Chocolate: 250g Chocolate, pale: 250g Peated malt: 250g Roasted barley: 250g [B]Humle og krydder[/B] Centennial: 25g 60 min Cascade: 25g 60 min Cascade: 25g 15 min Centennial: 25g 5 min [B]Andre ingredienser[/B] irish moss og gjærnæring - 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] enstegsmesket ved 66 grader i 90 minutter. Mistenker at termometeret viste noen grader for mye, så den faktiske temp kan være noe lavere. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US05 Gjærmengde: 11,5 g Informasjon om gjæring: 21 dager ved 18 grader. [B]Kommentarer[/B] Basert på Mikkeller beer geek breakfast. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. juli 2013 Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N