Brygger: Per Gustaf Reiten
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1080
FG: 1014
Mengde vørter: 12,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 8,66%
Beregnet IBU: 83,0
Beregnet farge: 103 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt:   2250g
Flaked oats:    250g
Cara Munich:  250g
Chocolate:      250g
Chocolate, pale:  250g
Peated malt:   250g
Roasted barley: 250g

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial: 25g  60 min
Cascade: 25g  60 min
Cascade: 25g 15 min
Centennial: 25g 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
irish moss og gjærnæring - 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
enstegsmesket ved 66 grader i 90 minutter. Mistenker at termometeret viste noen grader for mye, så den faktiske temp kan være noe lavere.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US05
Gjærmengde: 11,5 g
Informasjon om gjæring:
21 dager ved 18 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Basert på Mikkeller beer geek breakfast.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. juli 2013
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N