Brygger: Øyvind Tveit Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,052 FG: 1,012 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,7kg Maris otter pale malt 2,7kg pilsner malt 0,3kg caramalt 30 0.4kg bjørns havregryn 0,2kg carapils [B]Humle og krydder[/B] 10g perle 60 min 30g citra 15 min 20g mosaic 15 min 50g amarillo 15 min 50g citra 1 min 20g mosaic 1 min 30g amarillo 1 min 20 citra tørr 20 amarillo tørr 10 mosaic tørr [B]Andre ingredienser[/B] 20g kalsiumklorid 10g kalsiumsulfat 10g kalsiumsulfat 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 66-65 på 1 time Meske ph 5,3 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp001 Gjærmengde: 680mill celler Informasjon om gjæring: 16c i 3 uker 2 dager coldcrash [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. januar 2016 Flasket: 22. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N