Brygger: Øyvind Tveit
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,052
FG: 1,012
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,7kg Maris otter pale malt
2,7kg pilsner malt
0,3kg caramalt 30
0.4kg bjørns havregryn
0,2kg carapils

[B]Humle og krydder[/B]
10g perle 60 min
30g citra 15 min
20g mosaic 15 min
50g amarillo 15 min
50g citra 1 min
20g mosaic 1 min
30g amarillo 1 min

20 citra tørr
20 amarillo tørr
10 mosaic tørr

[B]Andre ingredienser[/B]
20g kalsiumklorid
10g kalsiumsulfat 
10g kalsiumsulfat 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
66-65 på 1 time
Meske ph 5,3

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp001
Gjærmengde: 680mill celler
Informasjon om gjæring:
16c i 3 uker
2 dager coldcrash

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. januar 2016
Flasket: 22. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N