Brygger: Mattias Ståhl
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4D Engelsk golden ale
OG: 1048
FG: 1011
Mengde vørter: 48,0l
Mengde ferdig øl: 43,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10kg Pilsnermalt
0,6kg Cara-Pils
0,6kg Hvetemalt
0,48kg Havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
20g Chinook-60min
45g Cascade-15min
45g Simco-2min

Tørrhumle etter 7 dager:
20g Simco
10g Cascade

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 3x11,5g rehydrert
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 19 grader i 5 dager, så 9 dager på 20 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. februar 2017
Flasket: 4. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N