Brygger: Mattias Ståhl Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4D Engelsk golden ale OG: 1048 FG: 1011 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 43,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10kg Pilsnermalt 0,6kg Cara-Pils 0,6kg Hvetemalt 0,48kg Havregryn [B]Humle og krydder[/B] 20g Chinook-60min 45g Cascade-15min 45g Simco-2min Tørrhumle etter 7 dager: 20g Simco 10g Cascade [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 3x11,5g rehydrert Informasjon om gjæring: Gjæret på 19 grader i 5 dager, så 9 dager på 20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. februar 2017 Flasket: 4. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N