Brygger: Espen Kalstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1076 FG: 1013 Mengde vørter: 23,5l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 8,3% Beregnet IBU: 88,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5725 g Pale Malt 5,5 EBC 250 g CaraPils 5 EBC 200 g Caramalt 30 EBC 325 g Wheat Malt 4 EBC [B]Humle og krydder[/B] 24 g Nelson Sauvin 12,1%, 60 min 20 g Galaxy 13,9%, 15 min 20 g Nelson Sauvin 12,1%, 15 min 20 g Galaxy 13,9%, 5 min 20 g Nelson Sauvin 12,1%, 5 min 25 g Galaxy 13,9%, steep 30 min 25 g Nelson Sauvin 12,1%, steep 30 min 25 g Galaxy 13,9%, post-steep 25 g Nelson Sauvin 12,1%, post-steep 50 g Galaxy 13,9%, tørrhumle i 10 dager 50 g Nelson Sauvin 12,1%, tørrhumle i 10 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 75 min 78 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 275 mrd. gjærceller Informasjon om gjæring: 18 grader, gradvis hevet til 21 grader etter stormgjæring. Coldcrash to siste dager før tapping. [B]Kommentarer[/B] Hopstand er beregnet å gi 23 IBU. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. februar 2014 Flasket: 10. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N