Brygger: Hans Edmund Waagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5F Skotsk sterk ale/Wee heavy
OG: 1,065
FG: 1,016
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000 g Palemalt  (5EBC)
1000 g Munich mørk (25EBC)
500 g caramel (30EBC)
500 g caramel mørk (90EBC)
750 g carared (50EBC)
250 g pale chocolate (600EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz 50g 60 min
Saaz 25g 30 min
Saaz 25g 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 g C 60 min
77g C 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 30g
Informasjon om gjæring:
20gC 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. januar 2016
Flasket: 20. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N