Brygger: Hans Edmund Waagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5F Skotsk sterk ale/Wee heavy OG: 1,065 FG: 1,016 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 g Palemalt (5EBC) 1000 g Munich mørk (25EBC) 500 g caramel (30EBC) 500 g caramel mørk (90EBC) 750 g carared (50EBC) 250 g pale chocolate (600EBC) [B]Humle og krydder[/B] Saaz 50g 60 min Saaz 25g 30 min Saaz 25g 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 g C 60 min 77g C 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 30g Informasjon om gjæring: 20gC 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. januar 2016 Flasket: 20. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N