Brygger: Per Inge Hjørnevik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1052 FG: 1011 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,38% Beregnet IBU: 47,71 Beregnet farge: 13,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11700 gr. Pale Malt 300 gr. Maris Ottar 1000 Cara red fra Danmark 13000 Gram Totalt [B]Humle og krydder[/B] Cascade+Citra 50/50% Alle steg 20+20gr 60 min 50+50gr 15 min 60+60gr 2 min 260 Gram Totalt [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring 2 ts Iris Moss 2 Ts. Clarex Gelatin [B]Meskeinformasjon[/B] 67 Grader 90 Minutter et stegs [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US Safale 05 Gjærmengde: 2 X 11 Gram Informasjon om gjæring: 20 til 22 grader Celcius [B]Kommentarer[/B] Kokte 1 time ekstra under målinger før humling http://www.brewersfriend.com/ibu-calculator/ [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. juni 2016 Flasket: 29. juni 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F