Brygger: Andre Gonsholt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,070 FG: 1,015 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 52,1 Beregnet farge: 7,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pale ale malt 4 kg pilsner malt 2,5 kg Crystal malt 0,5 kg caramel malt 0,3kg [B]Humle og krydder[/B] Amarillo 30 g 60 min Citra 40 g 15 min Cascade 40 g 5 min Citra 40 g 5 min Citra 50 g tørrhumle 7. dag [B]Andre ingredienser[/B] 6 vaniljestenger i humlepose 5 min koketid deretter overført til gjøringskar til vørteren er klar til flasking [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 75 minutter utmesking 78 grader 10 min koketid 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: safale us-05 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 14 dager på 20 grader flasking 14 dager romtemperatur deretter 30 dager 18 grader 6 gram sukker pr liter øl [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. desember 2017 Flasket: 20. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N