Brygger: Andre Gonsholt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,070
FG: 1,015
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 52,1
Beregnet farge: 7,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pale ale malt 4 kg
pilsner malt 2,5 kg
Crystal malt 0,5 kg
caramel malt 0,3kg

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo 30 g 60 min
Citra 40 g 15 min
Cascade 40 g 5 min
Citra 40 g 5 min
Citra 50 g tørrhumle 7. dag

[B]Andre ingredienser[/B]
6 vaniljestenger i humlepose 5 min koketid deretter overført til gjøringskar til vørteren er klar til  flasking

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 75 minutter
utmesking 78 grader 10 min

koketid 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: safale us-05
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
14 dager på 20 grader
flasking 14 dager romtemperatur deretter 30 dager 18 grader

6 gram sukker pr liter øl

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. desember 2017
Flasket: 20. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N