Brygger: Thomas Hellberg Hagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1,060
FG: 1,016
Mengde vørter: 49,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 24,9
Beregnet farge: 38,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
13.033 kg Munich II (97%)
0.403 kg Chocolate (3%)

[B]Humle og krydder[/B]
90.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (4.3% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.8 g/L)
45.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (4.3% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.9 g/L)

[B]Andre ingredienser[/B]
2 ts Irish Moss @ 15 Minutes (Boil)
1/2 ts Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil)

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 67 grader
Økende til 74 før skylling
Ingen skikkelig utmesk

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: Slurry iht mrmalty
Informasjon om gjæring:
Primary:	21 days @ 10° C
Secondary:	14 days @ 20° C
Lager:	28 days @ 10° C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. oktober 2013
Flasket: 31. oktober 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N