Brygger: Thomas Hellberg Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1,060 FG: 1,016 Mengde vørter: 49,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 24,9 Beregnet farge: 38,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 13.033 kg Munich II (97%) 0.403 kg Chocolate (3%) [B]Humle og krydder[/B] 90.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (4.3% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.8 g/L) 45.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (4.3% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.9 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] 2 ts Irish Moss @ 15 Minutes (Boil) 1/2 ts Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil) [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 67 grader Økende til 74 før skylling Ingen skikkelig utmesk [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: Slurry iht mrmalty Informasjon om gjæring: Primary: 21 days @ 10° C Secondary: 14 days @ 20° C Lager: 28 days @ 10° C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. oktober 2013 Flasket: 31. oktober 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N