Brygger: Kjetil Håtveit Eidsvaag
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1050
FG: 1010
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,25%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Flaket hvete 
Pale malt 
Lys Crystal malt

[B]Humle og krydder[/B]
Appelsinskall 
Korianderfrø

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
70 min mesking
63-60 c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp400
Gjærmengde: 3 pakker
Informasjon om gjæring:
27 grader i 6 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. februar 2018
Flasket: 26. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F