Brygger: Kjetil Håtveit Eidsvaag Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1050 FG: 1010 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,25% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Flaket hvete Pale malt Lys Crystal malt [B]Humle og krydder[/B] Appelsinskall Korianderfrø [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 70 min mesking 63-60 c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp400 Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: 27 grader i 6 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. februar 2018 Flasket: 26. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F