Brygger: Gard W. Karlsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1,055
FG: 1,018
Mengde vørter: 31,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5.00 kg BEST Malz Heidelberg Malt 
600.00 g BEST Malz Melanoidin Malt 
100.00 g 1.27 % BEST Malz Caramel Malt Pils 
400.00 g Wheat, Torrified 
1.80 kg BEST Malz Pale Ale Malt

[B]Humle og krydder[/B]
10.00 g Warrior 60 mins 15.00 % alfa
60.00 g Hallertauer Mittelfrueh 30 mins 4.00 % alfa
50.00 g Tettnang 15 mins 3.50 % alfa

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk og proteinrest @ 45 grader, 20 min
45 min. @ 65 grader
Dekoksjon til innmesk og fly sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP0833 og 0830
Gjærmengde: 3 rør i to l starter
Informasjon om gjæring:
Primary 14 days @ 12.0°C
Lager 15 days @ 2.0°C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. januar 2015
Flasket: 1. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N