Brygger: Gard W. Karlsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1,055 FG: 1,018 Mengde vørter: 31,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5.00 kg BEST Malz Heidelberg Malt 600.00 g BEST Malz Melanoidin Malt 100.00 g 1.27 % BEST Malz Caramel Malt Pils 400.00 g Wheat, Torrified 1.80 kg BEST Malz Pale Ale Malt [B]Humle og krydder[/B] 10.00 g Warrior 60 mins 15.00 % alfa 60.00 g Hallertauer Mittelfrueh 30 mins 4.00 % alfa 50.00 g Tettnang 15 mins 3.50 % alfa [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk og proteinrest @ 45 grader, 20 min 45 min. @ 65 grader Dekoksjon til innmesk og fly sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP0833 og 0830 Gjærmengde: 3 rør i to l starter Informasjon om gjæring: Primary 14 days @ 12.0°C Lager 15 days @ 2.0°C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. januar 2015 Flasket: 1. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N