Brygger: Vidar Bentestuen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1052 FG: 1008 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 gram pilsner malt 1000 gram hvete malt 200 gram Bisquit malt 100 gram carapils malt 200 gram kandis (brunt) [B]Humle og krydder[/B] 15 gram Aurora alfa 8.1% 60 minutter 20 gram Styrian goldings alfa 4 % 15 minutter 20 gram appelsinskall 15 minutter 10 gram koriander 15 minutter 20 gram Styrian goldings alfa 4 % 5 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 ts Irish moss siste 10 minutter [B]Meskeinformasjon[/B] 51 grader i 5 minutter 66 grader i 90 minutter 78 grader i 5 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 400 Gjærmengde: 1 rør 1.5 liter starter Informasjon om gjæring: Gjæret 12 dager på 18 grader 2 dager på 20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2013 Flasket: 22. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N