Brygger: Vidar Bentestuen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1052
FG: 1008
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000 gram pilsner malt
1000 gram hvete malt
  200 gram Bisquit malt
  100 gram carapils malt
  200 gram kandis (brunt)

[B]Humle og krydder[/B]
15 gram Aurora                     alfa 8.1%          60 minutter
20 gram Styrian goldings      alfa  4 %            15 minutter
20 gram appelsinskall                                    15 minutter
10 gram koriander                                          15 minutter
20 gram Styrian goldings      alfa  4 %              5 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
1/2 ts Irish moss   siste 10 minutter

[B]Meskeinformasjon[/B]
51 grader i  5 minutter
66 grader i 90 minutter
78 grader i   5 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 400
Gjærmengde: 1 rør   1.5 liter starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret 12 dager på 18 grader
2 dager på 20 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. februar 2013
Flasket: 22. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N