Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5D Altbier
OG: 1,046
FG: 1,013
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,3%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich
Pilsner
Vienna
Crystal 150
Caraamber

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
Hallertau

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
66*c i 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp833
Gjærmengde: 2,5l gjærstarter
Informasjon om gjæring:
Startet gjæring på 10c med ramp opp til 17c for utgjæring.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. august 2016
Flasket: 5. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F