Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5D Altbier OG: 1,046 FG: 1,013 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,3% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich Pilsner Vienna Crystal 150 Caraamber [B]Humle og krydder[/B] Magnum Hallertau [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 66*c i 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp833 Gjærmengde: 2,5l gjærstarter Informasjon om gjæring: Startet gjæring på 10c med ramp opp til 17c for utgjæring. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. august 2016 Flasket: 5. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F