Brygger: Øyvind Aardal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1,060
FG: 1,022
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 29,1
Beregnet farge: 64,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter 73%
Brown Malt 11%
Crystal 40 6%
Chocolate 4%
Wheat, flaked, 3%
Blackprinz 2%

[B]Humle og krydder[/B]
50g EKG 5% @60
15g EKG 5% @10

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
69 grader i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002 
Gjærmengde: 400 mrd
Informasjon om gjæring:
15 dager på 19,4 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. januar 2016
Flasket: 7. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N