Brygger: Øyvind Aardal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1,060 FG: 1,022 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 29,1 Beregnet farge: 64,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter 73% Brown Malt 11% Crystal 40 6% Chocolate 4% Wheat, flaked, 3% Blackprinz 2% [B]Humle og krydder[/B] 50g EKG 5% @60 15g EKG 5% @10 [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc [B]Meskeinformasjon[/B] 69 grader i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: 400 mrd Informasjon om gjæring: 15 dager på 19,4 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. januar 2016 Flasket: 7. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N