Brygger: Jo Inge Hemstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8B Sweet stout
OG: 1,066
FG: 1,022
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,7%
Beregnet IBU: 20,7
Beregnet farge: 64 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Roasted malt
Sjokolademalt
Flaket havre 
Karamellmalt
Laktose

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
East Kent golding

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 60 min
78 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 051
Gjærmengde: 268 milliarder
Informasjon om gjæring:
19 grader i 4 dager
20 grader i 10 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. februar 2017
Flasket: 15. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N