Brygger: Jo Inge Hemstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8B Sweet stout OG: 1,066 FG: 1,022 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 20,7 Beregnet farge: 64 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Roasted malt Sjokolademalt Flaket havre Karamellmalt Laktose [B]Humle og krydder[/B] Magnum East Kent golding [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 60 min 78 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 051 Gjærmengde: 268 milliarder Informasjon om gjæring: 19 grader i 4 dager 20 grader i 10 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2017 Flasket: 15. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N