Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 1044
FG: 1010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 16,5l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 77 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3255 gr. Maris Otter Pale ale malt, EBC 5
930 gr. Bygg, flaket, EBC 2
465 gr. Roasted Barley, EBC 1170

[B]Humle og krydder[/B]
50 gr. East Kent Goldings, IBU 5,1 tid 01:00

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
50°C 15 min
65°C 60 min
73°C 15 min
78°C 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013 London Ale
Gjærmengde: 2x rør
Informasjon om gjæring:
19-20 grader 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. november 2017
Flasket: 2. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F