Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1044 FG: 1010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 16,5l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 77 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3255 gr. Maris Otter Pale ale malt, EBC 5 930 gr. Bygg, flaket, EBC 2 465 gr. Roasted Barley, EBC 1170 [B]Humle og krydder[/B] 50 gr. East Kent Goldings, IBU 5,1 tid 01:00 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 50°C 15 min 65°C 60 min 73°C 15 min 78°C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 London Ale Gjærmengde: 2x rør Informasjon om gjæring: 19-20 grader 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. november 2017 Flasket: 2. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F