Brygger: Ragnar Pettersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk fruktlambic
OG: 1060
FG: 1002
Mengde vørter: 10,0l
Mengde ferdig øl: 7,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 2,0
Beregnet farge: 3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2 kg villbringbær

[B]Humle og krydder[/B]
20 g Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single Infusion. Kun lagermalt.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Boon/3f/ 
Gjærmengde: 50ml
Informasjon om gjæring:
Primærgjæring med Brettanomyces Anomules. Deretter tilsatt oppdyrket bunnfall fra Boon Geuze og 3Fonteinen Oude Gueze.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N