Brygger: Ragnar Pettersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk fruktlambic OG: 1060 FG: 1002 Mengde vørter: 10,0l Mengde ferdig øl: 7,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 2,0 Beregnet farge: 3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2 kg villbringbær [B]Humle og krydder[/B] 20 g Saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single Infusion. Kun lagermalt. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Boon/3f/ Gjærmengde: 50ml Informasjon om gjæring: Primærgjæring med Brettanomyces Anomules. Deretter tilsatt oppdyrket bunnfall fra Boon Geuze og 3Fonteinen Oude Gueze. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N