Brygger: Henning S. Nilssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1050
FG: 1007
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt 4800g
Munichmalt: 200g
Carapils: 500g

[B]Humle og krydder[/B]
Brewers Gold: 17g 45min
Tettnang: 12g 45min
Tettnang: 15g 15min
Tettnang: 19g 5min

[B]Andre ingredienser[/B]
3 g CaSO4 og 5 g CaCl2

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mashin 50C, 52 C for 15 min, 65 C for 70 min, 77 C Mash out for 10 min.,Boil for 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833 German Bock 
Gjærmengde: iht mr.Malty
Informasjon om gjæring:
2 dager 8 C
12 dager 10C
7 dager 18C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: 2. desember 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F