Brygger: Henning S. Nilssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1050 FG: 1007 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt 4800g Munichmalt: 200g Carapils: 500g [B]Humle og krydder[/B] Brewers Gold: 17g 45min Tettnang: 12g 45min Tettnang: 15g 15min Tettnang: 19g 5min [B]Andre ingredienser[/B] 3 g CaSO4 og 5 g CaCl2 [B]Meskeinformasjon[/B] Mashin 50C, 52 C for 15 min, 65 C for 70 min, 77 C Mash out for 10 min.,Boil for 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock Gjærmengde: iht mr.Malty Informasjon om gjæring: 2 dager 8 C 12 dager 10C 7 dager 18C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: 2. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F