Brygger: Kjetil A. Sørgaarden Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 1,060 FG: 1,010 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,56% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 36,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 29.4 % Pilsner German (3.9 EBC) 58.8 % Munich Malt (17.7 EBC) 3.7 % Caramunich Malt (110.3 EBC) 3.7 % Caramel/Crystal Malt -120L (236.4 EBC) 2.2 % Melanoiden Malt (39.4 EBC) 2.2 % Dark Crystal 250-300 EBC / 75-90 Lovibond [B]Humle og krydder[/B] 12g Magnum [14.00 %] - Boil 60.0 min (23.8 IBU) 1 cone of home-grown traditional Buskerud hops [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min @ 68.0 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager S-23 Gjærmengde: 16.5 g Informasjon om gjæring: 10-12 C 4 Weeks [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. desember 2013 Flasket: 26. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N