Brygger: Kjetil A. Sørgaarden
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3B Bock
OG: 1,060
FG: 1,010
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,56%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 36,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
29.4 % Pilsner German (3.9 EBC)
58.8 % Munich Malt (17.7 EBC)  
3.7 % Caramunich Malt (110.3 EBC)                 
3.7 % Caramel/Crystal Malt -120L (236.4 EBC)
2.2 % Melanoiden Malt (39.4 EBC) 
2.2 % Dark Crystal 250-300 EBC / 75-90 Lovibond

[B]Humle og krydder[/B]
12g Magnum [14.00 %] - Boil 60.0 min (23.8 IBU)
1 cone of home-grown traditional Buskerud hops

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min @ 68.0 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager S-23
Gjærmengde: 16.5 g
Informasjon om gjæring:
10-12 C 4 Weeks

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. desember 2013
Flasket: 26. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N