Brygger: Per Øyvind Tjeldnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1,054 FG: 1,011 Mengde vørter: 56,0l Mengde ferdig øl: 52,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 19,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Vienna malt, 4,5 kilo Munich malt, 4 kilo Pilsmalt, 3,75 kilo Carafa special 3, 100 gram Sukker til flaskekarbonering, 310 gram [B]Humle og krydder[/B] 35 gram Magnum (13,1%), 60 minutter kok 100 gram Tettnang (4,2%), 10 minutter kok [B]Andre ingredienser[/B] 12 gram Kalsiumklorid i mesk 6 gram Kalsiumsulfat i mesk 2 gram Kalsiumklorid i skyllevannet 1 gram Kalsiumsulfat i skyllevannet 1 whirlfloctablett, 10 minutter kok 1 tsk Wyeast gjærnæring, 10 minutter kok [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 75 minutter 78 grader i 5 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Gjærmengde: 2 rør, 4 l. starter Informasjon om gjæring: 12 grader i 20 dager 20 grader i 14 dager, ettergjæring på flasker (karbonering) [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. januar 2016 Flasket: 30. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N