Brygger: Anders Laengen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1,055 FG: 1,011 Mengde vørter: 38,0l Mengde ferdig øl: 36,5l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 42,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6800,00 g Pale Ale (BestMälz) (5,0 EBC) 1130,00 g BEST Melanoidin (BESTMALZ) (70,0 EBC) 970,00 g Caramel Dark (BestMälz) (90,0 EBC) 560,00 g White Wheat Malt (4,7 EBC) 400,00 g Brown Malt (Crisp) (128,1 EBC) 250,00 g Chocolate Malt (Thomas Fawcett) (1000,8 EBC) [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer [5,10 %] - Mash 90,0 min 83,61 g Northern Brewer [5,10 %] - Boil 60,0 59,02 g Northern Brewer [5,10 %] - Boil 15,0 83,61 g Cascade [5,50 %] - Boil 10,0 min 83,61 g Cascade [5,50 %] -Steep/Whirlpool 3,0 min 115,00 g Centennial [10,00 %] - Dry Hop 10,0 Days [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 75 min 77 grader i 20 min 80 grader skylling [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1056 Gjærmengde: ca 400 billion Informasjon om gjæring: 15 dager 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. januar 2017 Flasket: 1. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N