Brygger: Anders Laengen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1,055
FG: 1,011
Mengde vørter: 38,0l
Mengde ferdig øl: 36,5l
Alkoholstyrke: 5,7%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 42,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6800,00 g Pale Ale (BestMälz) (5,0 EBC)  

1130,00 g BEST Melanoidin (BESTMALZ) (70,0 EBC) 

970,00 g Caramel Dark (BestMälz) (90,0 EBC) 

560,00 g White Wheat Malt (4,7 EBC) 

400,00 g Brown Malt (Crisp) (128,1 EBC) 

250,00 g Chocolate Malt (Thomas Fawcett) (1000,8 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer [5,10 %] - Mash 90,0 min

83,61 g Northern Brewer [5,10 %] - Boil 60,0 

59,02 g Northern Brewer [5,10 %] - Boil 15,0 

83,61 g Cascade [5,50 %] - Boil 10,0 min 

83,61 g Cascade [5,50 %] -Steep/Whirlpool 3,0 min 

115,00 g Centennial [10,00 %] - Dry Hop 10,0 Days

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 75 min
77 grader i 20 min
80 grader skylling

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1056
Gjærmengde:  ca 400 billion
Informasjon om gjæring:
15 dager 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. januar 2017
Flasket: 1. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N