Brygger: Marius Flagstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1,058 FG: 1,015 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 19,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,8 kg Pale Malt 5 EBC 1,5 kg Munich Malt 15 EBC 400 g Aromatic Malt 50 EBC 400 g Hvete Malt 5 EBC 200 g Crystal Malt 60 EBC [B]Humle og krydder[/B] 40 g Fuggles pellets 4,86% AA (60 min) 40 g Saaz blomst 5,21% AA (10 min) [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss klarningsmiddel [B]Meskeinformasjon[/B] 75 min på 67 grader så 20 min på 70 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP550 Belgian Ale Gjærmengde: 0.7L Gjærstarter Informasjon om gjæring: Romtemperatur (ca 20 grader) i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. januar 2014 Flasket: 9. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N