Brygger: Marius Flagstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1,058
FG: 1,015
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 5,7%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 19,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,8 kg Pale Malt 5 EBC
1,5 kg Munich Malt 15 EBC
400 g Aromatic Malt 50 EBC
400 g Hvete Malt 5 EBC
200 g Crystal Malt 60 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
40 g Fuggles pellets 4,86% AA (60 min)
40 g Saaz blomst 5,21% AA (10 min)

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss
klarningsmiddel

[B]Meskeinformasjon[/B]
75 min på 67 grader så 20 min på 70 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP550 Belgian Ale
Gjærmengde: 0.7L Gjærstarter
Informasjon om gjæring:
Romtemperatur (ca 20 grader) i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. januar 2014
Flasket: 9. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N