Brygger: Roar Sandodden Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1067 FG: 1021 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 79 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Stjørdalsmalt 4000g Pale malt 1500g Munich malt 1400g Demerara sukker 400g Crystal malt 200g Farin 200g Sjokoladmalt 100g Roasted Barley 100g [B]Humle og krydder[/B] Target 11% 25g i 60 min Saaz 3,9% 30g i 1 min Amarillo 9,1% 25g tørrhumlet [B]Andre ingredienser[/B] 1 teskje irish moss ti min før kokeslutt 1 teskje gjærnæring 10 min fr kokeslutt [B]Meskeinformasjon[/B] 69 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1728 Gjærmengde: 2 liter slurry Informasjon om gjæring: [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. oktober 2012 Flasket: 15. oktober 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N