Brygger: Roar Sandodden
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1067
FG: 1021
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 79 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Stjørdalsmalt 4000g
Pale malt 1500g
Munich malt 1400g
Demerara sukker 400g
Crystal malt 200g
Farin 200g
Sjokoladmalt 100g
Roasted Barley 100g

[B]Humle og krydder[/B]
Target 11% 25g i 60 min
Saaz 3,9% 30g i 1 min
Amarillo 9,1% 25g tørrhumlet

[B]Andre ingredienser[/B]
1 teskje irish moss ti min før kokeslutt
1 teskje gjærnæring 10 min fr kokeslutt

[B]Meskeinformasjon[/B]
69 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1728
Gjærmengde: 2 liter slurry
Informasjon om gjæring:


[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. oktober 2012
Flasket: 15. oktober 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N