Brygger: Rune Arnesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/Maibock
OG: 1064
FG: 1020
Mengde vørter: 125,0l
Mengde ferdig øl: 120,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
15 kilo Pilsnermalt
7 kilo Munchenmalt 
5 kilo Viennamalt
1 kilo Cara-Vienna
1,5 kilo lys maltextract, tørr
1,5 kilo sukker

[B]Humle og krydder[/B]
100 gram Magnum blomst 60 min
100 gram Hall. Mittelfrüh 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 838 Southern German Lager
Gjærmengde: 1,5 liter slurry
Informasjon om gjæring:
10 grader i 4 uker
15 grader i 2 uker
5 grader i 2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. januar 2013
Flasket: 10. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N