Brygger: Rune Arnesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/Maibock OG: 1064 FG: 1020 Mengde vørter: 125,0l Mengde ferdig øl: 120,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 15 kilo Pilsnermalt 7 kilo Munchenmalt 5 kilo Viennamalt 1 kilo Cara-Vienna 1,5 kilo lys maltextract, tørr 1,5 kilo sukker [B]Humle og krydder[/B] 100 gram Magnum blomst 60 min 100 gram Hall. Mittelfrüh 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 838 Southern German Lager Gjærmengde: 1,5 liter slurry Informasjon om gjæring: 10 grader i 4 uker 15 grader i 2 uker 5 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. januar 2013 Flasket: 10. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N