Brygger: Øyvind Møll
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1055
FG: 1017
Mengde vørter: 70,0l
Mengde ferdig øl: 65,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 68 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt: 13 kg
Brown Malt. 2,25 kg
Caramunich III: 2,36 kg
Havregryn: 1,5 kg
Pale chocolate malt: 0,8 kg
Carafa II: 0,75 kg
Special B: 0,25 kg

[B]Humle og krydder[/B]
EKG 5%, 60 min, 80 gram
EKG, 5 % 15 min, 120 gram

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 68 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp013 London Ale
Gjærmengde: 6L - 1000 b. cells
Informasjon om gjæring:
1 uke på 18C
2 uker på 20C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. oktober 2016
Flasket: 6. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F