Brygger: Øyvind Møll Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1055 FG: 1017 Mengde vørter: 70,0l Mengde ferdig øl: 65,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 68 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt: 13 kg Brown Malt. 2,25 kg Caramunich III: 2,36 kg Havregryn: 1,5 kg Pale chocolate malt: 0,8 kg Carafa II: 0,75 kg Special B: 0,25 kg [B]Humle og krydder[/B] EKG 5%, 60 min, 80 gram EKG, 5 % 15 min, 120 gram [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 68 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp013 London Ale Gjærmengde: 6L - 1000 b. cells Informasjon om gjæring: 1 uke på 18C 2 uker på 20C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. oktober 2016 Flasket: 6. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F